Otevírací doba: Po-Pá (8:00-18:00)
 Jak na efektivní Správu vozového parku

Jak na efektivní Správu vozového parku

Jen málokterá firma si dnes dokáže představit svou existenci bez vozového parku. Disponovat vlastním vozovým parkem má mnoho výhod, obnáší to zároveň i celou řadu starostí, správa firemních vozidel nemusí být pro každou firmu únosná. Vyplatí se proto spolupracovat se zkušeným partnerem, který vám pomůže nejen se samotnou správou parku, ale i s tím, aby byl jeho provoz efektivní a nestál vás zbytečně mnoho peněz. Pokud hledáte spolehlivého partnera, obraťte se na společnost Hošek PitStop s.r.o., která vám zajistí kompletní servis, od pořízení vozu až po jeho správu a následné vyřazení vozidla z provozu.

Už žádné starosti navíc

Pokud vám doposud přidělával vozový park jen starosti navíc, už to tak být nemusí. Stále myslet na opravy, přezutí gum, technickou kontrolu atd. Nechte profesionály, aby převzali tyto starosti za vás a ještě vám pomohli ušetřit peníze. Pokud si říkáte, že správa vozového parku je výdajem navíc, budete překvapeni tím, kolik peněz, času i starostí ušetříte.

Víte o tom, že s profesionální správou můžete ušetřit až čtvrtinu nákladů? Firma Hošek PitStop s.r.o. vám pomůže s detailní evidencí všech nákladů a vy budete mít konečně ucelené detailní informace o každém voze.

Postará se o odborný dohled nad vozidly, aby byl každý vůz po technické stránce v pořádku a tím se minimalizovala rizika při jeho používání. Díky tomu se předejde i dalším zbytečným výdajům. celá spolupráce je transparentní a pomůže vám mít nad vozovým parkem dokonalý přehled. Budete vědět, kolik vás provoz vozů stojí peněz, zjistíte kde můžete ušetřit a co je potřeba případně změnit. Pokud ještě vozovým parkem nedisponujete, firma vám zajistí jeho nákup za nejnižší cenu a bude vést cílenou kontrolu nákladů a dodavatelských faktur k údržbě vozidel. Když dojde k vyřazování vozů, zajistí zase nejvyšší možnou prodejní cenu vozů. Zajistěte si profesionální fleet management a budete mít jistotu, že se o vaše vozy starají ti nejpovolanější.

admin3786

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *